KUNSKAP FÖR FRAMTIDENS ÄLDREOMSORG

Kompetensförsörjning, ledarskap och introduktion.
Utbildning för verksamheter som vill möta kraven och förväntningarna på framtidens äldreomsorg. 
Write your awesome label here.

KURSER OCH FÖRELÄSNINGAR

UTVECKLAR VERKSAMHETEN OCH HÖJER KOMPETENSEN
HOS CHEFER, MEDARBETARE OCH NYA TALANGER.

GRATIS FÖRBEREDANDE KURS FÖR NYA TALANGER

ATT ARBETA I ÄLDREOMSORGEN

Kursledare: Omsorgsförmedlingen

Många är nyfikna på ett arbete i äldreomsorgen, men osäkra på vad det innebär.
Denna korta, kostnadsfria, kurs är perfekt för er som vill ge potentiella kandidater en inblick i vad det innebär att arbeta i äldreomsorgen. Vad är äldreomsorgens uppdrag? Vilka verksamheter och roller finns? Vad ska jag tänka på för att bidra till välbefinnande hos de jag möter? Vi hjälper dig! Kursen riktar sig till den som är nyfiken på arbete i äldreomsorgen och vill lära sig mer. Total tidsåtgång är cirka 20 minuter. Efter avslutad kurs ges personligt intyg att bifoga i jobbansökan.

UTBILDNING & COACHNING

ATTRAKTIV ARBETSGIVARE 

Lisa Thambert började som vårdbiträde i hemtjänsten i 20-årsåldern. Hon utbildade sig sedan till journalist och arbetade under flera år som konsult på en av Sveriges främsta kommunikationsbyråer - innan hon valde att rikta in sig helt mot kommunikation och marknadsföring inom äldreomsorgen. Sedan 2017 har hon arbetat med rekrytering och marknadsföring av lediga jobb inom äldreomsorgen. Hon var ansvarig för att koncept och utformning av jobbsajten Go Care och har även startat och drivit Omsorgsförmedlingen - ett initiativ för att attrahera, utbilda och förmedla unga talanger till arbete i äldreomsorgen. 

Sedan 2020 har Lisa, via Omsorgsförmedlingen, samlat insikter från över 1000 unga om deras syn och upplevelse av arbete i äldreomsorgen. Hon har även samarbetat med kommuner för att stärka och utveckla arbetsgivarvarumärken. 

Vill ni ha en inspirationsföreläsning eller höra mer om ett samarbete? 
Klicka nedan! 

KURSPAKET FÖR LEDNINGSGRUPPER

BERGLUNDS BOOTCAMP

Kursledare: Monica Berglund

Monica Berglund är expert inom värdegrund, ledarskap och organisationsutveckling.  "Bootcamp för chefer" hjälper dig som är chef i äldreomsorgen att sätta kunden i fokus och engagera verksamheten utifrån äldreomsorgens kärnuppdrag: välbefinnande och meningsfullhet.

Resultatet blir högre kvalité på omsorgen, nöjdare medarbetare och bättre äldreomsorg för samma pengar. Allt innehåll utgår från den salutogena teorin och ett hälsofrämjande arbetssätt.

FÖR DEN SOM ÄR NY I YRKET!

INTRODUKTION TILL ÄLDREOMSORG

Kursledare: Omsorgsförmedlingen

Programmet kompletterar er lokala introduktion och ger nya medarbetare fördjupad förståelse för personcentrerad omsorg, bemötande och rätten till en meningsfull vardag. Introduktionen avlastar verksamheten genom att digitalisera, fördjupa och förlänga den lokala introduktionen. Till hjälp har vi ett helt team av seniora experter från branschen. Kunskap portioneras ut i korta kapitel med text, film och quiz som säkrar förståelsen. Deltagaren har även möjlighet till videoledd handledning vid tre tillfällen.

Halloj! Visste du att Introduktionsprogrammet ingår när du annonserar på Omsorgsförmedlingen!?

KURSPAKET FÖR VÅRD- OCH OMSORGSPERSONAL

SALUTOGEN OMSORG
I PRAKTIKEN

Kursledare: Monica Berglund

Vem är vi till för? Vad är vårt uppdrag? Detta program går igenom äldreomsorgens arv och hur vi kan skapa dess framtid. Kursen stärker vård- och omsorgspersonal i sin kunskap att arbeta utifrån den nationella värdegrunden i vardagen.
Korta kapitel och övningar ger deltagaren ett tydligare kundfokus. Målet är en ökad känsla av välbefinnande och meningsfullhet för såväl personal som kunden. 

Allt innehåll utgår från den salutogena teorin och ett hälsofrämjande arbetssätt.

Nyfiken på ett samarbete?
Hör av dig!

+46 72 227 08 77

hej@uppdraglivet.se
Förnamn
Efternamn
E-post
meddelande


Toppen!
Ditt meddelande har skickats, vi återkommer så snart vi kan! 

Har fått en mer positiv bild av äldreomsorgen

Skulle rekommendera Omsorgsförmedlingen till en vän

Genomförda kurser

Ansökningar

Ökat intresse för vård och omsorgsutbildning

Lär känna oss!

Uppdrag livet är en del av Omsorgsförmedlingen som startades 2021 av mig, Lisa Thambert. Vi kombinerar rekrytering med digital introduktion och kompetensutveckling. 

Vår modell för att introducera och motivera nya talanger är utvecklad med experter och baserad på insikter från 447 ungas upplevelse och syn på arbete i äldreomsorgen. Idén kommer från min egen erfarenhet av att komma in i hemtjänsten som 23-åring, utan utbildning eller förberedelse. 
Write your awesome label here.
Created with