Kurspaket: Introduktion till äldreomsorgen

En unik digital introduktion till arbete i äldreomsorgen. Du har tillgång till kurser och fördjupningar som rustar dig inför ditt nya jobb och stärker din kunskap om äldreomsorgens uppdrag, omvårdnad och bemötande. Dessutom har du möjlighet att boka handledning med erfarna mentorer. 

OBS denna kurs är inte tillgänglig för köp från december 2023. Är ni intresserade av att ta del av programmet? Kontakta oss för att få veta mer! 


Har du redan registrerat dig?
Du hittar alla dina kurser på sidan Mina kurser
Write your awesome label here.

Vad ingår?

Kurspaketet består av en bred introduktionskurs och ett antal korta frivilliga fördjupningskurser. Här lär du dig allt från hur man bemöter en person med demensdiagnos, till vad en genomförandeplan är eller hur du håller ett meningsfullt samtal. Dessutom finns många korta filmer om vanliga arbetsuppgifter och hur de utförs i praktiken.

En fantastisk möjlighet att få en grundlig introduktion till din nya roll i äldreomsorgen. Vi ser fram emot att ha dig med!

En huvudkurs

Kurspaketet består av en längre huvudkurs: Kurs 1. Introduktion till äldreomsorgen. Denna rekommenderar vi att du går först.

Flera fördjupningar

Vill du fördjupa din kunskap finns ett flertal fördjupningskurser att välja mellan. 

Videoledd handledning

Du har möjlighet att boka videoledd handledning med erfarna sjuksköterskor för att få stöd och reflektera över ditt uppdrag.

Kursintyg 

De flesta kurser ger ett kursintyg. Intyget kan du visa upp för din chef. Dessutom får din chef en månadsvis rapportering om dina framsteg, vilket ger dig möjlighet att visa upp din kompetens och utveckling som medarbetare!

KURSER SOM INGÅR!

Skapad med